Vi börjar spackla och måla inomhus..

Då var det dags att spackla och slipa!


Vi har varit på aktion och köpt oss en Gjutjärnskamin! Per kom och fick hjälpa oss att bära in den! Den vägde en hel del..I födelsedagspresent fick jag två Clematis! Det blev vår första planteringsblomma.Jonas har börjat med stenmuren..Vi hittar endel sten på tomten.Weine kommer på besök och hjälper till att pussla ihop stenmuren. Det är inte helt enkelt!Vi sätter upp Slät glasfibermålarväv.Det är dags att grundmåla vitt..vitt vitt..Familjen på besök!

Det var ett tag sen vi skrev igen..Vi har haft fullt upp med målningen..:)

Mamma, Pappa, Therese, Felix, Malte, Leona och Liam är på besök över helgen!Barnen blev sugna på att ta ett kvällsdop så vi tog bilen och körde ner till havet.

Härlig kväll!

Dagen därpå passar vi på att måla på förmiddagen.
Liam testar området..:)
Vi har fått våra nycklar idag!!!

Hej!
Nu har det gått en vecka sen vi skrev i bloggen och huset är på plats. Vi har äntligen fått nycklarna till huset och det är bara att flytta in men tvärr måste vi flyttstäda lägenheten först så vi får ha lite tålamod!
Det känns kanon i alla fall!

Hej Leona! Nu kommer din fråga om var dörren är! Då vet du var du ska gå in sen när du kommer nästa vecka!Vi har börjat måla lite..Uppmärksam om att det är endel att måla! Nästa vecka kommer proffsen och hjälper till!
Nu får vi hoppas på bättre väder!!!

Hade så länge!

Dags att städa!!

Torsdagen den 2 juli 2009 Husmontaget!!!

Här står huset inslaget i 3 paket på tre breda lastbilar! De Bara väntar på att bli öppna!vardagsrummet och sovrummen är redo att sättas på plats.Upp till bevis!Nu är det dags för entresidan,groventren, köket och toaletten..Här kan man se köket. Vilken tur vi har med vädret! Det är vindstilla idag!!Då var det endast vinkeln kvar då. Självaste vardagsrummet.Där sätts det på plats! Det går som på räls..snabbt och enkelt..När bottenvåningen är på plats så ska övervåningen sättas dit. Nu börjar det likna något!Nu sätts taket dit del för del.Det har varit en spännande och fascinerande dag!  Vad fort det går att sätta ihop ett hus! Om en vecka kanske vi har nycklarna i handen och får flytta in. Det kommer att bli en lång vecka känner vi på oss..

Vi isolerar hela helgen vecka 26

Jonas kapar hål för lyftbanden till husmontaget.
'

Funderar på hur de ska lägga plasten???? det är många vinklar och hörn att tänka på.Nu har vi kommit på hur vi ska trixa och dona till plasten. Per och Weine är med och hjälper till.
Grunden börjar kännas som en enda stor pool..:) men tyvärr är det som en bastu när solen gastar på! Man blir sugen på ett bad.Någorlunda färdig! Byggarbetarna var här och satte upp byggställningen som kommer att användas till på torsdag då huset kommer..:) Det börjar närma sig! Jippi!RSS 2.0