Projektet utomhus, våren 2010.

Våren är här och vi är igång och arbetar utomhus på tomten..Vi sätter storgatsten runt huset och en stig ut till den härliga badtunnan! Kring den här stigen kommer ni snart att få uppleva blomster..Ni kan väl tänka er hur vildblommorna och körsbärsträdet samt magnolian kommer att slå ut.. :)Vi förbereder stenläggningen..det är mycket som ska göras innan stenen kan sättas på plats.


Det är toppen att ha en hjälpande hand för det är rätt så tungt att lasta grus.
Nu har kantsten satts på plats..


Även jag fick pröva den hjälpande handen...:) Man kan se hur fundersam jag ser ut...haha det var inte lätt att gräva.


En framtida uteplats där vi kan spendera många härliga soltimmar..Det är nämligen sol från morgonen till kvälla här..:)Vi testar att sätta kullersten och det blir rätt så snyggt!möblerna på plats..;) Fikapauser måste man ju ha..Tulpanerna är påväg..GLAD PÅSK!Vi är på påskjakt hemma hos Therese och barnen. Vi fick träffa en påskkärring som skulle iväg till Blåkulla!Leona hittade sitt ägg direkt..mumsigt..vad kan finnas här i måntro?

 Fotograferna på plats!Dexter och Jonas leker lite..

snödroppar och bad i badtunnan!

Snödropparna tar sig fram efter en lång vinter...Nu är våren påväg..Jonas bygger en stenmur runt badtunnan vilket kommer att bli kanonsnyggt när det är färdigt..:)
Familjen k-holm på besök i mars! Vi testar badtunnan tillsammans..
Felix vågar sig på att bada i snön efter ett varmt bad i tunnan..40 grader varmt i vattnet och -6 i luften kan inte bli bättre bad..:)
RSS 2.0