sagt upp lägenheten..

Det har gått ytterligare en vecka  sen vi skrev sist i bloggen. Tyvärr har inget hänt på bygglovsfronten så det har inte kommit nåt godkännande i brevlådan. Suck Suck Suck..Nu vill vi verkligen sätta igång! Våren har kommit med stora steg och vi är sugna på att plantera blommor på tomten..hihi men avvaktar nog ett tag till med det. Jonas sitter och planerar höjdsättning av marken ( alltså hur högt golvet ska ligga över marken), och ritar upp dag och spillvatten. Han tänker så det knakar även de gråa hårstråna börjar växa fram på huvudet!!
Vi har nu sagt upp lägenheten så om tre månader vet vi i alla fall att vi måste flytta...hoppas bara att vi har ett hus då! :)

Härligt det är när fåglarna kvittrar på morgonen!

Huset utsatt.

5 veckor...Vi har fått ett muntligt godkännande att sätta igång men det bästa är att få skriftligt förstås men det verkar dröja längeeeee.  Denna helg har vi satt ut huset och garaget på tomten. Igår var det härligt vårväder! solen sken och det gick inte så bra att sätta ut huset..apparaten och jonas var inte eniga. Det som fattades var en brassestol och ett gott kaffe (irish coffee är ju gott) då hade det nog gått bättre.Idag gick det bättre och vi lyckades komma längre med utsättningen..:) Men vädret var kallt och regnigt känns som april närmar sig med stora steg..


Denna vecka väntas vi få en renskrivning av våra val från smv därefter är det "bara" att skriva under och beställningen skickas till fabriken där huset kommer att byggas.  

RSS 2.0