31 januari 2010, En vinterdag på Krusbärsvägen.

Sista dagen i januari är solig och temperaturen ligger på -18 grader. Brr så kallt men vacker miljö hemma på vår gata..Jonas hugger ved till att värma upp badtunnan..:) skönt att bada när det är så kallt ute! Jag undrar var vår stenmur är för den syns knappt bland all snö!

Här står tunnan och väntar på att bli uppvärmd!


Välkommen in!


Julen 2009.

Vår första gemensama julgran!
Det var inte lätt att hitta den rätta granen för år 2009 men tillslut lyckades vi komma överrens om en väldigt lång och stor gran..:)Dags att klä granen. Inte lätt att nå toppen av granen måste nästan hämta en pall för att nå.
Fram med julklapparna!Jonas sitter förväntansfullt och väntar på tomten kanske..Vi fikar lite på Jennys smarriga julgodis! Mumsigt!!Jonas poserar i matrummet.Hem till familjen i Katrineholm.Dexter blev sugen på en karamell tyvärr så blev många av paketettiketterna uppätna öckså men så går det när morfar Magnus är hundvakt..:) hihi 

Dags för det årliga far och dotter julkortet..;)Camilla och Matilda gör en vacker sallad till Julbordet! Mamma fixar glöggen.Liw och Matilda väntar på Jultomten...Malte uppträder för oss! Riktigt vackert och fint spelat! Blivande talang 2010..Stolta mamma Therese är nöjd och belåten.Åh..när kommer tomten..Simon kan aldrig låta bli paketen. Blir som barn på nytt..Undrar vad det kan vara i detta paket..Leona, Malte och Felix.

RSS 2.0