3 veckor sen bygglovet lämnats in..

Det har snart gått 3 veckor sen vi lämnade in bygglov till kommunen. Det börjar rycka i fingrarna och vi vill ju sätta fart nu! Går och funderar på alla val som ska bestämmas och lämnas in till smv.
När det gäller köksdelen är vi inne på aspekt vit med rostfria handtag. Kaklet varierar från grått, rött till grön nyans, vi har inte bestämt oss för vilket.
Golvet är fortfarande oklart men vi är fortfarande sugna på 1 stavigt trägolv dvs ek eller asp.  Vi ska väl reka lite i affärerna.. Synd vara att allt ska kosta!!!!

Kommentarer
Postat av: Mia

Låer spännande! Hoppas att er bygglovsansökan ska gå snabbt! Vi håller också på att funderar på kakel alternativt glasskiva i köket. Rött glasmosaik ligger just nu bra till. ;) Vi ska ha aspekt vita luckor och rostfria handtag, mörk skiva (egenbeställd) och troligtvis valnötsgolv (laminat eller trä, har ej bestämt än)...Visst kostar det! Lycka till!

/Mia

2009-02-28 @ 17:22:49
URL: http://villaberga.wordpress.com/
Postat av: Anna

Hej!

Ni verkar ha kommit ungefär lika långt (kort) som vi i denna djungel, vi går också och väntar på bygglovet....

Ska bli roligt att följa ert bygge!!

Ha en bra dag!

//Anna

2009-03-06 @ 09:26:59
URL: http://dromvillan2009.blogspot.com
Postat av: Anette Arnell

Hej! Nu har vi varit "inne" i Ert kommande hus (efter besök av Magnus som bistått med adresser så vi hittade hit) Vá kul! o vad mycket funderingar ni nu har att ta itu med. Har ännu inte hunnit kolla vad falusvart är för slags färg...Nu kan vi på avstånd följa ert stora projekt. All lycka till med allt! Hälsningar från K-holm/Anette o resten

2009-03-07 @ 11:00:00
Postat av: Mia

Hej igen. Hur går det med bygglovet. Borde vara färdigt snart va?

/Mia

2009-03-16 @ 11:35:06
URL: http://villaberga.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0